23948sdkhjf

Palsgaard Træ køber spærfabrik

Palsgaard Træ har købt samtlige aktier i DK Spær i Brædstrup, der dog fortsætter som et selvstændigt datterselskab. DK Spær bliver det sjette selskab i Palsgaard Gruppen.
Palsgaard Træ A/S har købt DK Spær A/S, der længe har ledt efter en køber. For stifter og ejer af DK Spær, Jørgen Søndergaard, har det været vigtigt at finde en ejer, der fortsat kan sikre drift og udvikling af virksomheden. Det oplyser Licitationen.

- Med salget til en af Danmarks største udbydere inden for præfabrikerede byggekomponenter i træ er det lykkedes at skabe det bedst mulige grundlag for virksomhedens fremtid, og det er jeg meget glad for, siger Jørgen Søndergaard, der fortsætter i DK Spær i en tre måneders overgangsperiode.

Jørgen Søndergaard afløses af afdelingschef Steffen Meldgaard. Han har tidligere arbejdet som projektleder for EJ Badekabiner og Arkiteq i Vejle.

Palsgaard Træ består i dag af moderselskabet Palsgaard Træ i Hampen, Taasinge Træ i Svendborg, Precon Træindustri i Slagelse, Bisco i Kliplev, DK Spær i Brædstrup og Skandach Holzindustrie GmbH i Unseburg. Dertil kommer afdelinger i Frederikshavn og Egernsund.

Tilsammen omsatte selskaberne for 320 mio. kr. i 2006 og fik et overskud på 33 mio. kr. før skat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079