23948sdkhjf

Sikkert greb om ny form for indbrud

Rationel Vinduer tilbyder en speciel grebsspærre, der kan forhindre de nye ”lydløse” indbrud med boremaskine.
En ny form for ”lydløse” indbrud er i stærk stigning i Danmark. Den traditionelle metode med at smadre ruden larmer for meget, og derfor vælger flere og flere indbrudstyve i dag i stedet at bore et hul gennem vinduesrammen for på den måde at få adgang til det indvendige greb. Herefter er det ofte en smal sag at åbne vinduet.

Men nu kan husejerne selv hurtigt og billigt sætte en effektiv stopper for denne form for indbrud. Rationel Vinduer tilbyder nemlig en fiks lille grebsspærre, der let og hurtigt kan monteres ind mellem rammen og det eksisterende vinduesgreb og gøre det så godt som umuligt for indbruds-tyven af dreje grebet udefra gennem borehullet.

Den lille grebsspærre kan monteres på en fem minutters tid med en almindelig skruetrækker.

Grebsspærren fungerer ved, at en hvid knap skal trykkes ned samtidig med, at man drejer på grebet, hvis vinduet skal åbnes. Og det er reelt umuligt at udføre begge disse operationer på én gang gennem et hul i rammen. Grebsspærren gør det kort sagt mere kompliceret at dreje grebet, og derfor kan den også anvendes som en effektiv børnesikring af vinduerne.

Rationel Vinduer ligger i Sdr. Felding og er en af Danmarks største producenter af yderdøre og facadevinduer i træ og træ/aluminium.

Kilde: Rationel Vinduer - www.rationel.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095