23948sdkhjf

Ny og offensiv STM Vinduer

STM Vinduer på Langeland har fået en ny direktør, og dermed søsættes en række klare mål, der skal sikre en fordobling af omsætningen samtidig med en synliggørelse i udlandet.
Tidligere ejer af STM Vinduer forlod for lidt over en måned siden direktørposten i sit livsværk og overlod denne til Kristian Storgaard Brok. Her en måned efter overtagelsen er hans mål klart:

- Omsætningen skal fordobles inden for nogle få år, og samtidig skal STM Vinduer være i stand til at tjene penge, selvom byggeaktiviteten måtte falde i de kommende år, siger han til dagbladet Børsen og fortsætter:

- Jeg tror, der ligger en skjult reserve i ombygninger, tilbygninger, udskiftninger og den slags, for forbrugerne
oplever lige nu, at det simpelthen ikke er muligt at få et tilbud fra en håndværker.

Det maner rygter i jorden om, at virksomheden skulle gå i salgstanker. Kristian Storgaard Brok skal i stedet hjælpe virksomheden med at skifte gear og gøre den mere konkurrencedygtig og omstillingsparat, da vinduesbranchen, og dermed også STM Vinduer, står over for store forandringer i de kommende år.

Den nye direktør ønsker især at sætte mere fokus på salg og marketing og en synliggørelse af fabrikken i udlandet. I øjeblikket eksporterer virksomheden til Storbritannien og Irland, men Kristian Storgaard Brok har flere markeder i søgelyset – men hvilke forbliver en hemmelighed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08