23948sdkhjf

Første spadestik til kirke og kur på Læsø

På Læsø er man nu klar til at tage første spadestik til Læsø Kur & Helse, der indrettes i den nedlagte kirke i Vesterø Havn. Begivenheden finder sted mandag 6. august 2007 kl. 13.30
Læsøs borgmester Olav Juul Gaarn Larsen, Nordjyllands regionsformand Orla Hav og direktør i Realdania Hans Peter Svendler vil sammen tage det første spadestik til de saltbade, der gør Læsø Kur & Helse til et unikt kursted.
Bag den arkitektoniske udformning af Læsø Kur & Helse står arkitektfirmaet Friis og Moltke A/S, entreprenør-firmaet Trigon og ingeniørfirmaet COWI A/S, der i april vandt konkurrencen om opførelsen af kurstedet. Deres vinderprojekt bevarer kernesymbolet i kirkens arkitekturkombineret med en fuldstændig gentænkning af bygningens form og anvendelse.

Henover sensommeren og efteråret vil man i Vesterø kunne følge arbejdet med at opføre råhuset til det nye kurcenter, som skal stå færdigt i marts 2008.

Læsø Kur & Helse opføres af Læsø Fonden med økonomisk støtte fra Realdania, EU's mål 2 midler, Indenrigsministeriet, Læsø Kommune og Det Obelske Familiefond.

Kilde: Realdania - www.realdania.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125