23948sdkhjf

G. Tscherning får ny direktør

G. Tscherning A/S har besluttet at styrke den nuværende direktion og ansætte Søren Refsgaard som ny administrerende direktør.
Ansættelsen af Søren Refsgaard sker for at sikre og fremadrettet styrke samt videreudvikle G. Tscherning A/S’ position som en vigtig og naturlig samarbejdspartner for hele byggebranchen.

- Jeg har samarbejdet med Tscherning i mere end 10 år. Gennem alle de år har virksomheden stået fast på sine værdier om at passe på mennesker og miljø. Det er det helt rigtige fokus fremadrettet, og det er værdier, som jeg selv sætter utroligt højt, men også områder, hvor jeg har stor erfaring og masser af visioner, som jeg glæder mig til at arbejde med og sætte i søen med mine nye kolleger, siger Søren Refsgaard.

Søren Refsgaard (52 år) kommer til G. Tscherning A/S med solid erfaring fra bygge- og anlægsbranchen.
Efter 8 år som selvstændig entreprenør startede Søren Refsgaard i 2005 som administrerende direktør i Dansk Jordrens A/S under DSV Miljø A/S. Her stod han i spidsen for en vellykket turnaround med mandat til at forandre virksomheden fra produktions- til markedsorienteret.
Et offensivt træk
Han starter d. 25. marts 2015 og indtræder som en del af den nuværende direktion – i dag bestående af ejer og administrerende direktør, Søren Tscherning, og medejer og teknisk direktør, Klaus Bodilsen.

Klaus Bodilsen fortsætter som overordnet ansvarlig for nedrivning og miljøsanering. Søren Refsgaard overtager Søren Tschernings arbejde med den daglige drift og ledelse af koncernens selskaber.

- Ansættelsen af Søren Refsgaard skal ses som et offensivt træk. Tscherning er blevet en stor virksomhed, og vi har brug for en, der kan give os den struktur og styring, der skal til for at forblive en betydelig spiller i et marked med stadig større konkurrence, siger Søren Tscherning.

Mere end bare nedrivning
G. Tscherning A/S er stiftet i 1975 af Georg Tscherning. I 1998 gennemførte virksomheden et generationsskifte og ejes i dag hovedsagligt af Søren Tscherning og Klaus Bodilsen.

G. Tscherning A/S er en af landets førende entreprenørkoncerner inden for nedrivning og miljøsanering, og har desuden en betydelig egenproduktion inden for jord, beton og kloak. Datterselskabet Total Diamanten ApS er et af landets førende i bore- og skærearbejde.

Hovedkontoret i Hedehusene rummer dermed en koncern med seks driftsselskaber med sammenlagt 280 medarbejdere. Koncernen omsatte i seneste regnskabsår for omkring 300 mio kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11