23948sdkhjf

Ejer genindtræder som topchef hos nedriver

Administrerende direktør Søren Refsgaard forlader virksomheden som led i en større omstrukturering.

3/5-17 kl. 16:25: Udtalelser fra Søren Tscherning og Søren Refsgaard er tilføjet

En af landets største nedrivnings- og anlægsvirksomheder, G. Tscherning A/S, skifter ud på chefgangen. 

Søren Tscherning, der er søn af stifteren Georg Tscherning, genindtræder som adm. direktør for virksomheden i Hedehusene ved København, mens den nuværende topchef Søren Refsgaard forlader virksomheden, oplyser Tscherning i en pressemeddelelse.

Nedbrydningsvirksomheden har oplevet stor vækst inden for både nedrivning- og anlægsområdet, og det er for at styrke ledelsen af denne produktion, at der omstruktureres. Tscherning udvider således også ledelsen med en produktionsdirektør, der endnu ikke er fundet.

Udskiftningen på topposten i Tscherning er led i en større ledelsesmæssig og organisatorisk omstrukturering, hvor formålet er at understøtte den fortsatte vækst og udvikling af virksomhedens produktion, da der nu er kommet godt styr på de administrative rutiner, skriver Tscherning i pressemeddelelsen.

Overlap i ledelsen
Søren Tscherning begrunder over for Licitationen - Byggeriets Dagblad desuden beslutningen med en smule overlap i ledelsen.

– Vi skal ændre fokus en smule, og have mere fokus ude på produktionen. Skal jeg forklare beslutningen her, så er det, at der har været en smule overlapning i den ledelse, vi havde fået lavet. Det vil jeg gerne ændre på, så vi retter fokus mod produktionen, siger Søren Tscherning til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Den nye produktionsdirektør skal således skabe synergier og vækst på tværs af områderne nedrivning, anlæg og materieludlejning, mens den nuværende leder af nedrivningsområdet Klaus Bodilsen bliver ny teknisk direktør.

Fik to år som topchef
Søren Refsgaard fik dermed kun godt to år som topchef hos Tscherning, hvor han blev ansat i marts 2015 efter en periode som koncerndirektør i miljøvirksomheden RGS 90.

Ansættelsen af Søren Refsgaard skete for at sikre og fremadrettet styrke og videreudvikle virksomheden, samtidig med at ejer Søren Tscherning trådte et skridt tilbage for at koncentrere sig om sit ejerskab af koncernen, udvikling og netværk samt et voksende antal tillidsposter, blandt andet som formand for Dansk Byggeri i Region Hovedstaden. 

- Det har været to rigtig spændende år, som har været gode, både for Tscherning og for mig. Og når Søren Tscherning beslutter selv at genindtræde som chef, så er dét den rigtige ting at gøre, siger Søren Refsgaard til Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

Han gør nu sine projekter i virksomheden færdige.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.579