23948sdkhjf

Holmen – Operaen: Tur/retur!

Kampen om Operaforbindelsen er gået ind i sin afsluttende fase. Og hvorvidt det skal være en bro- eller færgeforbindelse mellem Holmen og Operaen vides endnu ikke. Men hvis det bliver en bro, hvem skal så bygge den – A.P. Møller eller Realdania?
A.P. Møller og Realdania kæmper om at få lov til at opføre en broforbindelse mellem Holmen og Operaen. Og nu har Realdania spillet et uventet trumfkort.

Realdania har hidtil krævet parkeringsindtægten fra det parkeringshus, der skal bygges ved samme lejlighed, indsat på fondens egen konto. Nu giver fonden afkald på denne millionindtægt, hvis politikerne vælger deres bro-projekt.
I stedet vil indtægten fra parkeringshuset ende i kommune-kassen. Den udvikling er Socialdemokraternes politiske ordfører i København Anne Vang glad for:

- Det er ingen hemmelighed, at vi hele tiden har været skeptiske overfor en gave, der reelt vil udvikle sig til en pengemaskine for giveren, siger hun til Berlingske Tidende.

Birgitte Boesen fra Realdania ønsker dog ikke at kommentere fondens kursændring, men glæder sig til at komme i dialog med Københavns kommune
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11