23948sdkhjf

Sjælsø Gruppen bygger hovedkontor til TDC

Sjælsø Gruppen har indgået aftale om opførelse af et nyt hovedkontor til TDC på Teglholmsgade i København.
I forbindelse med ophør af TDC’s lejemål i Nørregade, København, har TDC indgået lejeaftale med KTAS’ Pensionskasse om samling af aktiviteter og flytning af hovedkontoret til Teglholmsgade.

Det nye hovedkontor, der er tegnet af Design Group Architects, opføres i totalentreprise på en grund i tilknytning til de tilhørende bygninger på Teglholmsgade. Ejendommen, der er ejet af et af pensionskassen 100%-ejet ejendomsselskab, bliver på ca. 11.000 kvadratmeter inkl. kælder, og forventes klar til ibrugtagning i som-meren 2009. Projektværdien udgør godt kr. 200 mio. kr., ekskl. grund.

Positive forventninger til erhvervsmarkedet
Erhvervsmarkedet udvikler sig fortsat positivt med stor efterspørgsel fra lejere og brugere.
Tomgangen i markedet er fortsat meget lav, hvorfor der i stigende grad er behov for nybyggeri for at dække efterspørgslen. Sjælsø Gruppen konstaterer således en fortsat stigende tilgang af nye lejeremner, hvilket understøtter forventningerne om en positiv udvikling på erhvervsmarkedet.

Sjælsø Gruppen kan samtidigt konstatere, at der fortsat er en meget stærk efterspørgsel fra såvel danske som internationale investorer, og til fortsat tilfredsstillende afkastkrav.

Resultatforventningerne fastholdes
Aftalen understøtter Sjælsø Gruppens tidligere udmeldte resultatforventninger. Der forventes således fortsat et resultat før skat for 2007 på kr. 800 - 900 mio. kr. og et højt aktivitets-niveau i 2008.

Kilde: Sjælsø Gruppen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096