23948sdkhjf

Eurodan opfører udstillingsbyer

Til næste år fylder Eurodan-huse 30 år og i den anledning opføres tre udstillingsbyer i Danmark. Hver by kommer til at rumme ti huse og skal profilere pebersvenden i jubilæumsåret.
Sorø, Taulov og Kjellerup skal næste år være med til at profilere Eurodan-huse, der gennem 30 år har leveret arkitekttegnede huse til danskerne. I hver af de tre byer opfører virksomheden en udstillingsby med ca. 10 huse.

Direktør John Lund fra Eurodan-huse oplyser, at udstillingsbyerne vil byde på et bredt udvalg af huse på et koncentreret område.

At valget er faldet på lige netop de tre byer er lidt af en tilfældighed, selvom Kjellerup dog er af speciel betydning for virksomheden.

- Kjellerup ligger godt, centralt placeret, ligesom vi har etableret et samarbejde med Designa Køkken i Kjellerup om at firmaet leverer køkkener til os. Direktør Henning Christensen fra Designa er varm fortaler for Kjellerup, og han fortalte os, at der lå en spændende udstykning på Fuglemosevænget, siger John Lund, direktør for Eurodan-huse.

Kilde: Midtjyllands Avis

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094