23948sdkhjf

Mød Creo Arkitekter i Århus

Creo Arkitekter afholder fredag den 14. september 2007 reception for at fejre, at virksomheden nu er rykket ind i smilets by, Århus.
Creo Arkitekter afholder reception fredag den 14. september 2007 fra 14-17 i Galleri Charlotte Fogh Contemporary, Klostergade 32 8000 Århus C for at fejre sin ankomst til Smilets By.

Creo Arkitekter A/S fortsætter sin rivende udvikling. Derfor åbnes en ny afdeling i Århus på adressen Klostergade 32 G, 3. sal, hvor et bofællesskab med JWH arkitekter ApS skal styrke det tætte samarbejde, der har været mellem de to firmaer gennem de seneste par år.

Udover hovedadressen i Odense samt afdelinger i Sønderborg og København vil Creo Arkitekter således være i stand til at dække Århus-området optimalt. Creo Arkitekter glæder sig til at bidrage positivt til udviklingen - ud fra ønsket om at lave udfordrende arkitektur, der fungerer.

Afdelingen i Århus vil under ledelse af chefarkitekt MAA Gert Johannesen primært arbejde med projektudvikling og servicering af kunder og samarbejdspartnere i Århus-området – og efterleve visionen om at være branchens mest attraktive samarbejdspartner.

Kilde: Creo Arkitekter

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078