23948sdkhjf

Byggeriet Evaluerings Center holder årsmøde

Over 500 byggevirksomheder er nu med i Byggeriets Evaluerings Centers evalueringsprodjekt og over 150 virksomheder råder over en ”karakterbog”. På centerets årsmøde orienteres om de kommende ændringer i systemet, lige som der gøres status for evalueringsinitiativet.
Byggeriets Evaluerings Center holder årsmøde den 7. november 2007 kl. 09.00 på hotel Radisson SAS Scandinavia, Amager Boulevard 70, 2300 København S. Årsmødet er som i de tidligere år offentligt, og der er fri adgang, blot man har tilmeldt sig.

Over 500 byggevirksomheder er nu med i evalueringsarbejdet og flere end 150 råder over en ”karakterbog”. Evalueringsinitiativet er dermed blevet en del af hverdagen i den danske byggesektor, og de ændrede evalueringsregler har fået stor praktisk betydning i sektoren. På årsmødet orienteres om de kommende ændringer i systemet, lige som der gøres status for evalueringsinitiativet.

Årsmødet har to hovedtemaer:
Udbredelsen og anvendelsen af nøgletal, samt udvidelsen af systemet til arkitekter og rådgivende ingeniører. Centrets temagruppe om nøgletal for rådgiverne har netop sendt en rapport til rådgiverorganisationerne. Hermed er bolden givet videre til diskussion og debat med efterfølgende kommentarer til udkastet.

På årsmødet vil Erhvervs- og Byggestyrelsens direktør Finn Lauritzen redegøre for indholdet i den byggepolitiske handlingsplan ”Bedre og billigere byggeri”. Her er nøgletallene et af de væsentligste blandt de 24 konkrete initiativer.

Centrets direktør Curt Liliegreen vil gennemgå arbejdet med at udbrede nøgletallene blandt de udførende virksomheder, til det almene område og til rådgiversiden. Underdirektør Ebbe Kristensen vil give et overblik over indholdet i rådgiversystemet.

Årsmødet afsluttes med en debat, hvor markante personer fra alle dele af byggeriets interesseområder kommer til orde med hver deres bud på, hvordan nøgletal kan udbredes.

Man kan allerede nu tilmelde sig via centrets e-mail info@byggeevaluering.dk eller på telefon 32 64 14 40.

Centret vil om kort tid præsentere programmet på hjemmesiden, ligesom det vil blive udsendt til relevante målgrupper.



Kilde: Byggeriets Evaluerings Center (BEC)

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094