23948sdkhjf

Dantherm frasælger Glenco

Dantherm A/S har i dag indgået aftale om overdragelse af samtlige aktier i Glenco A/S med datterselskaberne Venair A/S og AB Venair. Selskaberne udgør Dantherm koncernens samlede aktiviteter i forretningssegmentet Komfortventilation & teknik. Køber er et konsortium bestående af ledende medarbejdere i Glenco A/S og Industri Udvikling II K/S.
Frasalget sker som en følge af Dantherm koncernens strategiske plan om fokusering af forretningsaktiviteterne inden for industriel luftbehandling. Koncernens to øvrige forretningssegmenter Produkter til luftbehandling og procesventilation er globale industrivirksomheder med egne produktporteføljer inden for industriel luftbehandling.

Aktiviteterne inden for Komfortventilation & teknik omfatter entreprise og service virksomhed primært på det danske marked.

Salgsprisen for aktierne svarer omtrent til den regnskabsmæssige værdi inklusiv goodwill i Dantherm A/S. Overtagelsesdato er aftalt til 1. oktober 2007. Aftalen er ubetinget og der udestår således ikke yderligere undersøgelser af selskaberne fra købers side.

Dantherm A/S påtager sig ingen garantier eller indeståelser efter handlens gennemførelse.

I Dantherm’s delårsregnskab for 3. kvartal 2007, der offentliggøres den 21. november 2007, vil forretningssegmentet
Komfortventilation & teknik blive anført som ophørende aktivitet med sammenligningstal.

Frasalget af forretningssegmentet Komfortventilation & teknik påvirker ikke forventningerne til årets resultat for Dantherm koncernen. Årets resultat før skat ventes således fortsat at ligge inden for intervallet anført i halvårsrapporten for Dantherm A/S udsendt den 22. august 2007.

Kilde: Dantherm

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078