23948sdkhjf

Tinglev Elementfabrik totalleverandør af elementer

Tinglev Elementfabrik kan nu levere letbeton- og betonelementer, formspændte dæk, søjler, bjælker, TT-plader m.m. Dermed kan virksomheden kalde sig totalleverandør til den danske byggebranche. Nu er turen kommet til udlandet.
I løbet af efteråret kan Tinglev Elementfabrik kalde sig totalleverandør til den danske byggebranche. Produktporteføljen rummer nu letbeton- og betonelementer samt forspændte dæk i 120 cm og i 240 cm bredde, søjler, bjælker, TT-plader, TTSplader og sandwichelementer.

Med titlen og den brede vifte af beton og letbeotnelementer vil Tinglev Elementfabrik tage konkurrencen op både på det danske marked men også i udlandet. Det fortalte Tinglev Elementfabriks tyske Geschäftsführer Peder Jacobsen til Byggeeksport på NordBau 2007.

På messen præsenterede virksomheden et nyudviklet samdwichelement til facader med udvendig færdig overflade. Elementet produceres på den tyske fabrik, men skal senere også produceres på den danske fabrik i Tinglev og forventes på markedet fra uge 42.

Indtil videre er planen at slå rigtigt igennem på det tyske marked, og derefter ligger hele Europa for virksomhedens fødder.

Kilde: Byggeeksport

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125