23948sdkhjf

Nye gulve i Københavns Lufthavne

Københavns Lufthavne besøges årligt af mere end 21 mio. mennesker, der bevæger sig overalt i terminalbygninger, restauranter og butikker mv. Det stiller store krav til gulvene, der bogstavelig talt bliver slidt af milliarder af skridt hvert eneste år. 44 års test af kvaliteten gør valget let - Leverandør til Københavns Lufthavne blev Hørning Parket Fabrik.
Valget af gulv stor betydning, når et område i lufthavnen skal fornyes. Med en gennemgribende renovering af dele af taxfree-området har Københavns Lufthavne netop afsluttet en udskiftning og fornyelse af 4.100 kvadratmeter gulv, der føjer sig smukt ind i lufthavnens unikke og berømmede arkitektur og design.

Massive parketstave lagt i et stigemønster bidrager til områdets arkitektoniske linjer, og de valgte træsorter jatoba og wenge ligger nærmest som en bred gangsti, der leder de mange besøgende gennem de tillokkende butikker og formidler en rar atmosfære med en underliggende stemning af kvalitet.

Efter afslutningen af udbygningsarbejdet i taxfree-området samt udvidelsen af security check-in venter nu en tilsvarende ombygning af finger C. Her er gulvarealet på 4.200 kvadratmeter – svarende til ca. 5 middelstore parcelhusgrunde – og også her har Københavns Lufthavne valgt et massivt trægulv fra Hørning Parket Fabrik, der har leveret til lufthavnen siden 1963.

- Nogle af de første gulve findes stadig i lufthavnen, så man må sige, at de har bestået deres prøve med hensyn til holdbarhed og styrke, siger projektsælger Søren Bendix fra Hørning Parket Fabrik og fortsætter:

- Vi mærker en stigende efterspørgsel efter massive gulve. Skal man bygge et nyt firmadomicil – eller renovere et eksisterende – er der flere og flere, der vælger kvalitetsprodukter på gulvet, og her skal man være opmærksom på, at monteringen af gulvet har stor betydning for støjniveauet i et rum med stor trafik af gående. Et massivt gulv limet direkte mod underlaget giver en bedre oplevelse end et parketgulv, der ligger ”flydende” uden direkte tilhæftning.


Kilde: Hørning Parket Fabrik

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078