23948sdkhjf

Øget salgsfokus hos Grønning Hårdt Træ

Hos Grønning Hårdt Træ A/S er der fortsat fremgang, og fra 1. oktober har virksomheden øget salgsstyrken med ansættelsen af Ib Madsen, som skal udvikle og sælge til trælaster og bygningsindustri.
Pr. 1. oktober 2007 har Ib Madsen overtaget Anders Guldborgs arbejdeopgaver hos Grønning Hårdt Træ A/S.

Ansættelsen af Ib Madsen er en konsekvens af et øget strategisk fokus på udvikling og salg til trælaster og bygningsindustri. Dertil kommer, at Anders Guldborg har ønsket nye udfordringer uden for virksomheden, og hans opgaver overgår derfor til Ib Madsen.

Salgsorganisationen er desuden blevet opkvalificeret med Mikael Basse Jensen, som efter veloverstået læretid er tiltrådt som intern sælger. Han vil sammen med Gunnar Bonde stå for ekspeditioner og rådgivning til kunder. Salgsorganisationen består naturligvis stadig af Finn Tøxen, som også er indkøbschef og ekspert i hårdttræ.

Grønning Hårdt Træ A/S importerer hårdttræ fra hele verden og sælger til møbelvirksomheder, byggeri og andre træforarbejdende virksomheder. Virksomheden håndterer dermed flere forskellige kundesegmenter, og står med den nye salgsorganisation væsentligt stærkere.

Kilde: Grønning Hårdt Træ

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094