23948sdkhjf

GHT overtager Industriaktiviteterne i Södra Interiör

Med virkning fra 1. juni overtager Grønning Hårdt Træ A/S aktiviteterne i industriafdelingen hos Södra Interiör A/S, som er næsten identisk med tidligere Vima Lister Resenbro.
- Overdragelsen sker som led i en strategisk beslutning i Södra Interiör om at koncentrere sig om kerneforretningen. Vi vælger dermed at fokusere på kæder og storkunder i Nordeuropa for dermed at optimere og strømligne vores produktion.

Det siger Thomas Toftgaard, administrerende direktør hos Södra Interiör, i forbindelse med salget af virksomhedens industriaktiviteter

Han understreger, at det, af hensyn til kunderne, har været vigtigt at finde den helt rette køber. Det har man fundet i Grønning Hårdt Træ (GHT), hvor indehaver René Hasbo glæder sig over, at det nu er lykkedes at udvide forretningen:

- Vi har i længere tid arbejdet på, at udvikle vores virksomhed hen imod dør- og vinduesindustrien, og overtagelsen giver os nu nye muligheder for at sætte ekstra fart i denne proces. Det er selvfølgelig vigtigt for os at kunne fortsætte det gode samarbejde, der hidtil har været med kunderne, og vi ser i øvrigt flere muligheder for et styrket samarbejde med såvel de nye kunder som med Södra Interiör, siger GHT-ejeren.

Frem til udgangen af uge 23 vil alle ordrer blive leveret som oprindeligt planlagt fra Södra Interiör. Herefter vil GHT tage over i henhold til de gældende eksisterende aftaler. Aftalen omfatter endvidere ansættelse af et par nøglemedarbejdere, der skal sikre en glidende overgang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094