23948sdkhjf

Wakaflex - det fleksible alternativ til blyinddækninger

Fra den 1. november 2007 er det slut med at bruge bly i alt dansk byggeri, også til taginddækninger. Lafarge Roofing kan levere et godt, fleksibelt og gennemtestet alternativ, der ikke skader miljøet. Wakaflex, der er kendetegnet ved en unik stræk- og klæbeevne, kan anvendes på alle former for plane og profilerede tagmaterialer.
Wakaflex fra Lafarge Roofing opfylder ikke alene alle krav til en moderne, holdbar og vandtæt inddækning, materialet er også nemt og hurtigt at arbejde med. Ud over en hobbykniv eller en pladesaks kan monteringen foregå uden brug af værktøj. Det sparer både tid og penge. Wakaflex formes og tilpasses nemt med hænderne. Materialet udmærker sig ligeledes ved en stor strækevne, hvilket gør det muligt at løse selv krævende inddækningsopgaver.

Wakaflex kan strækkes i alle retninger, hvilket yderligere er med til at understrege produktets fleksibilitet. Den unikke selvklæbende underside klæber i løbet af nogle få minutter helt fast til den underliggende konstruktion, så vand forhindres i at trænge ind. Det er nemt, og resultatet er både perfekt og yderst holdbart.

En økonomisk fordelagtig løsning
Wakaflex, der består af polyisobutylen med et indbygget aluminiumsgitter, er et velkendt og gennemtestet materiale, som har været brugt på danske byggerier i mere end 20 år. Wakaflex er selvvulkaniserende ved alle former for sammenføjninger. De selvvulkaniserende egenskaber gør at rester kan anvendes. Hermed reduceres spildet til et minimum, og totaløkonomien forbedres. Wakaflex er ikke skadelig for miljøet og kan derfor bortskaffes som almindeligt brændbart materiale.

Bevarer farven
Wakaflex leveres i rød, grå og sort, der farvemæssigt falder flot i med udvalget af tagsten, så der opstår en smuk og harmonisk helhed. Wakaflex er UV-bestadig, så inddækningerne bevarer farven.

Kun fantasien sætter grænser, når det gælder anvendelse, for Wakaflex er et universalprodukt til etablering af tilslutninger ved mure, skorstene, lodrette bygningsdele, f.eks. kviste, ovenlysvinduer og andre tilslutninger på taget. Wakaflex leveres i 28 og 56 cm bredde med 5 meter i hver rulle.

Kilde: Lafarge Roofing

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093