23948sdkhjf

Synchrolift – nyt system til synkron løfte- og sænkeopgaver

Med Synchrolift system fra EURO PRESS PACK (EPP) opnår man den mest avancerede, præcise og sikre vej til synkronisering af løfte- og sænkeprocesserne, når der arbejdes med ekstreme belastninger, såsom bygninger, bropiller etc.
Det nye Synchrolift system fra EURO PRESS PACK (EPP) skaber en avanceret, præcis og sikker vej til synkronisering af løfte- og sænkeprocesserne, når der arbejdes med ekstreme belastninger, såsom bygninger, bropiller etc.

Let og enkel styring
Systemet består af et konventionelt EPP hydraulikløfteudstyr, der er forsynet med PLC-styring. Styringen dirigerer hydraulikflowet til de respektive løftecylindre og kontrollerer signalerne fra de dynamiske transducere, der igen aktiverer de tilhørende reguleringsventiler. Systemet leveres med PC til styring af systemet og skærm til visualisering af arbejdsprocessen.

Alsidighed og præcision
Det nye EPP-system giver mulighed for styring af et stort antal løftepunkter, selv når der er tale om forskellige typer af cylindre med indbyrdes varierende kapacitet. Synkronløftesystemet er også velegnet, når opgaven går på millimeternøjagtig opretning og afbalancering, i og med systemet selv kompenserer og udligner - alt efter hvor meget f.eks. en bropille har sat sig eller har givet efter.

Applikationer
Synchrolift er en absolut forudsætning, der hvor opgaven kræver brug af hydraulikcylindre med indbyrdes varierende kapacitet til løfte- og sænkeoperationer i samme takt. Løft af en 3.000 tons bro med en nøjagtighed på 1 mm eller opretning af en bygning, der er beskadiget grundet bevægelser i jordskorpen, er blot to eksempler på opgaver, der kræver brug af et synkronløftesystem.

Kilde: V. Loewener

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109