23948sdkhjf

Arkitema indgår strategisk samarbejde i Tyskland

Arkitektfirmaet Arkitema har indgået et strategisk samarbejde i Tyskland med GRS/Reimer und Partner.
GRS/Reimer und Partner har stærke kontakter på ejendomsmarkedet i hele Tyskland og sin spidskompetence i komplicerede projekteringsforløb og implementering. Nu har den tyske virksomhed indgået et strategisk samarbejde med danske Arkitema.

- Tyskland er blevet interessant for danske arkitekter igen, udtaler partner i Arkitema Wilhelm Berner-Nielsen og fortsætter:

- Danske arkitekter har et fremragende ry i Tyskland og aktivitetsniveauet er meget højt, ikke mindst i Hamborg.

GRS har mange spændende kunder og har svært ved at betjene dem alle, derfor er samarbejdet det helt rigtige for begge parter. Arkitemas 300 medarbejdere står nemlig klar til at tilbyde både design- og planlægningskompetencer samt projekteringserfaring i stor skala.

Partnerskabet er allerede aktivt i flere nordtyske projekter. Blandt andet i et konkurrenceprojekt på 12.000 m2 bolig og erhverv i Altona og en projektudvikling på 60.000 m2 i det centrale Hamborg.

- Dette partnerskab er en logisk konsekvens af vores internationale satsning, siger adm. direktør i Arkitems, Per Feldthaus.

- Strategisk vil vi gerne "gå på to ben" og udvide vore nære eksportmarked i samme takt, som vi ekspanderer i fjernøsten, slutter han.

Kilde: Arkitema

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094