23948sdkhjf

Har du problemer med skruer, der ruster?

Hos Proton Finishing i Brøndby gør man noget ved det. Her overfladebehandles skruer, bolte og andet befæstigelsesmateriel efter Delta-MKS-metoden og gøres dermed særligt resistente over for vejrlig og påvirkninger fra det omkringliggende miljø.
Proton Finishing i Brøndby overfladebehandler befæstigelsesmateriel, der anvendes i forbindelse med montering af blandt andet træ- og betonelementer i byggebranchen.

Delta-MKS-metoden
DELTA-MKS zink-flakes behandling er en overfladebehandlingsproces, der er helt fri for tungmetaller og derfor meget miljøvenlig. Processen genererer ingen brint, hvilket betyder, at det overfladebehandlede materiale ikke bliver brintskørt. Delta-MKS er især velegnet til sikkerhedsdeltaljer, højstyrke stål og hærdet gods.

C4 beskyttelse både indendørs og udendørs
Ofte oplever entreprenører og andre aktører i byggebranchen, at deres befæstigelsesmateriel, i form af skruer, møtrikker, bolte og beslag, ruster, når det udsættes for vind og vejr. Hos Proton Finishing sørger man for, at det ikke sker.

Ved hjælp af Delta-MKS-metoden korrosionsbehandler man befæstigelsesmateriel, så det opnår en meget høj toleranceklasse, nemlig C4.

Korrosionsklasse C4 er suveræn beskyttelse både indendørs og udendørs. Udendørs kan befæstigelsesmateriel i denne klasse med fordel anvendes i områder med store mængder af salt og forurening i luften, såsom i industri- og kystområder. Indendørs kan befæstigelsen med fordel anvendes i rum med høj fugtighed og luftforurening fra f.eks. produktion, kemisk industri, svømmehaller og skibserhverv.

Træ, beton & PM Montage
Finishing Proton leverer overvejende til grossister, der sælger befæstigelsen videre til entreprenører og aktører inden for byggebranchen. På Sjælland leverer man stålbeslag til PM Montage, der selv står for montagen af egne betonelementer.

Ifølge en svensk undersøgelse er Protons overfladebehandling én af de mest resistente overfor vejrlig og andre påvirkninger fra omverden. For øjeblikket er især Protons overfladebehandlede træskruer et hit i byggebranchen. Skruerne er særligt velegnede til trykimprægneret træ.

Om Proton Finishing
Proton Finishing i Brøndby er datterselskab af den svenskejede moderkoncern Proton Group. Virksomhedens 23 ansatte omsætter for 23 mio. kr. om året.



Læs mere om Proton Finishing på www.proton.se
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141