23948sdkhjf

Skæv støbefiner er en saga blot

Høeg Hagen kan med Combi Støbefiner i høj kvalitet og en lav pris vinke farvel til den skæve støbefiner, der findes rundt omkring på hylderne i de danske trælaster og byggemarkeder.
Med det nye støbefiner Combi fra Høeg Hagen kan entreprenører og håndværkere nu rette op på skævhederne på byggepladserne. Combi støbefiner er en kombinationsfiner, hvor birk som yderfiner og en blanding af birk og poppel som mellemfiner giver en anderledes og langt mere formstabil plade.

- Årsagen til de mange skæve plader skyldes ganske enkelt, at kvaliteten af den indlagte finer er for dårlig. En bedre kvalitet vil normalt medføre højere pris, men det ikke er tilfældet med vores støbefiner Combi. Det er nemlig lykkedes os at finde frem til en oversøisk producent i Kina, der kan producere en støbefiner i bedre kvalitet til konkurrencedygtig pris, siger salgs- og indkøbschef Ricki Kjeldsen.

COMBI-pladerne er på 1250x2500 mm og udbydes i fem forskellige tykkelser, og selvom de er produceret i Kina, er det efter alle kunstens regler og nordiske principper. Det vil sige, at det er CE-mærket og lever op til den fælleseuropæiske produktstandard.

Kilde: Høeg Hagen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113