23948sdkhjf

Seminar: Strækmetal — designet til nytænkning

Semitech inviterer til seminar under overskriften ”Strækmetal – designet til nytænkning” – et seminar, der sætter fokus på strækmetal i byggeriet. Oplægsholder er Paul Whitton.
Semitech AIS har fået en unik mulighed for at invitere til foredrag om strækmetal. Den 13. og 14. november får arkitekter i Danmark mulighed for at møde Paul Whitton fra The Expanded Metal Co. Paul Whitton samarbejder med arkitekter i hele verden om udvikling, design og innovation af fremtidens bygninger.

Seminaret “Strækmetal - designet til nytænkning” er specielt udviklet med henblik på arkitekter. Arkitekter stilles i dag overfor mange spændende udfordringer, men hvordan løses opgaverne indenfor nytænkning og design? Strækmetal giver kreativiteten frit spil og har stor funktionalitet indenfor arkitektonisk design.

Spændende design, miljøvenligt produceret og økonomisk fordelagtigt – kombineret med stor styrke er kendetegnene for strækmetal.

Seminaret, der varer ca. 1 time, omhandler følgende nøgleområder, der kan give inspiration!

- Brug af strækmetal i arkitektoniske projekter
- Opdatering omkring kvaliteter og verdens største udvalg af mønstre
- Forståelse af terminologien indenfor strækmetal — forenklet!
- Projekter - og case studies fra byggerier i hele verden
- Fordele ved at bruge strækmetal

Semitech A/S gennemføre 2 seminarer på Sjælland i november og det er planlagt at også arkitekterne i Jylland og på Fyn skal have muligheden for at møde Poul Whitton fra The Expanded Metal Co. og blive inspireret.

Er du interesseret? Kontakt Annette Linde Nielsen hos Semitech A/S på telefon 5752 7575 eller på mail aln@semitech.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189