23948sdkhjf

Aalborg Træ & Finer's nye strategiplan

Aalborg Træ og Finer A/S har netop taget hul på implementeringen af en ny strategiplan, der rækker frem mod år 2012. Som et vigtigt element i denne plan er de fremtidige logistikbehov vurderet meget nøje.
Et vigtigt element i Aalborg Træ & Finer's nye strategiplan er de fremtidige logistikbehov. Store udvidelser og optimeringer vurderes, at have en positiv effekt for de fleste af virksomhedens mange kunder.

1. januar 2008 ibrugtages nyopførte kontor- og lagerbygninger på i alt 16.000 m2 i Støvring syd for Aalborg. Desuden udvides de eksisterende lagerforhold i Glostrup med 1.000 m2. Som en konsekvens af ovennævnte udvidelser er det besluttet at nedlægge lageret på Fyn. Samlet set vil virksomheden således råde over små 20.000 m2 lager i Danmark, der kombineret med virksomhedens egne biler, vil gøre virksomheden i stand til levering fra dag til dag i stort set hvert eneste hjørne af Danmark.

Af strategiske hensyn ønsker virksomheden dog i fremtiden at bibeholde 3 adresser. Således vil der også fremover i Odense være et dynamisk kontormiljø med arbejdspladser og mødefaciliteter.

Hovedkontorets geografiske placering i Nordjylland sandsynliggør, at den fremtidige tilvækst af medarbejdere vil ske til kontorerne i Glostrup og Odense, idet virksomheden finder det mere og mere vanskeligt at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til Nordjylland.

Kilde: Aalborg Træ & Finer A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094