23948sdkhjf

Stenvæg i stue og køkken

Firmaet Abelona.dk har over en årrække importeret skiferbrudfliser og anlagt græske terrasser. Nu tilbyder virksomheden en fliseserie til opbygning af rustikke vægge på en nem og overkommelig måde.
Abelona.dk lancerer en ny fliseserie, der kan give ethvert hjem et rustikt og råt look uden at det koster spidsen af en jetjager. Samtidig er den nye fliseserie fra Abelona nem at håndtere og ikke et uoverkommeligt puslespil af fliser, i alle mulige uregerlige former.

Den meget omfattende fliseserie består af mere end 80 forskellige stenpaneltyper i både udformning og farve. De fremstilles i Grækenland af en virksomhed, der i over mere end 50 år, har udviklet de helt specielle fliseløsninger til væg og mur - inde og ude. Serien spænder ret bredt, fra decideret stenpaneler, der er støbt som deko-sten i 20, 30 & 50 cm længder og 10 cm i bredden, stensæt til romersk eller byzantinske mønstre, mursten skaller som de gamle røde og gule mursten, Flensborgsten, klippesidder eller kampsten.

Stenene støbes i Portland-cement, forskelligt sand- og stenmateriale. De vejer fra 17 kg og op til 50 kg pr. m2. Tykkelsen på stenene er fra ca. 15mm op til 50mm - hvilket gør dem særdeles anvendelige i stue, køkken og rum der ikke skal formindskes af en bred væg, i både villaer og lejligheder. Stenpanelerne sættes let op på: facade, mur, bag brændeovn, skorsten og væg med f.eks Lip multiklæber.

Firmaet bag importen er Abelona.dk der over en årrække har importeret skiferbrudfliser og anlagt græske terrasser. Abelona.dk er en internet-butik, og har en af branchens mest inspirerende hjemmesider. Her kan du bl.a. se et billedeudvalg af sydlandske vægbeklædninger og mediterranske gulvbelægninger, udført i både Danmark og Grækenland. Desuden kan du finde udførlige lægningsvejledninger, opskrifter og andre pudsige ting fra porten til østen.

Kilde: Abelona.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126