23948sdkhjf

Stones Invest A/S overtager PLANET-Gruppen

Stones Invest A/S overtager PLANET-Gruppen, der fabrikerer, bygger og sælger fritidshuse over hele Danmark, og har nye ordrer med for mere end 1 mia. kr.
PLANET-Gruppen med ca. 100 medarbejdere fabrikerer, bygger og sælger fritidshuse over hele Danmark samt feriebyprojekter i Nordtyskland. Fabrikationen af de præfabrikerede fritidshuse ligger dels sammen med hovedkontoret i Ribe dels i Tyskland. Virksomheden omsætter årligt for mere end 300 mio. kroner.

PLANET-Gruppens omfattende produktionsenheder indgår i de planer og strategiske overvejelser, Stones Invest-koncernen har inden for byggeri og er en naturlig udvidelse af produktionskapaciteten af præfabrikerede elementer til træhuse.

De omfattende salgsaktiviteter i Danmark vil fortsætte. PLANET-Gruppens organisation i Tyskland vil fremover danne en platform for Stones Invest-koncernens byggeaktiviteter i Tyskland.

- Lige som Stones Invest-koncernen har PLANET-Gruppen hus- og grundprojekter over hele landet. Vi har samme holdning til høj kvalitet og finish på vores byggerier, så vi er glade for at vi kunne overtage PLANET-Gruppen, da vi ønskede at udvide vores produktionskapacitet inden for byggeindustri, siger koncerndirektør Steen Gude og fortsætter:

- Og vi har nye ordrer med til PLANET-Gruppen på mere end 1 mia. kroner. Ordrer, der skal produceres over de kommende tre år.

Samtlige medarbejdere fortsætter, og de nuværende direktører i PLANET-Gruppen fortsætter som direktører med Torben Basse i Danmark og Sven Hollesen i Tyskland.

Om Stones Invest
Stones Invest A/S er industrielt aktiv i 7 brancher, nemlig bygge- og anlæg, industri, gave- og boligartikler, ejendomsselskaber, oplevelsesøkonomi, marine samt bolig- og kontorindretning. I øjeblikket er vi mere end 900 gode kollegaer i det samlede koncernteam.

Solide håndværkstraditioner og høje kvalitetskrav er grundlaget for alle koncernens virksomheder.

Se også www.stonesinvest.dk

Om PLANET-Gruppen
PLANET-Gruppen producerer, bygger og sælger topisolerede fritidshuse af høj kvalitet og i alle størrelser overalt i Danmark og i Nordtyskland både som enkelthuse og som fritidshus- og grundprojekter. PLANET-Gruppen er på 19 år blevet den største producent af fritidshuse i Danmark.

Se også www.planet-huse.dk og www.planet-haus.de .




Kilde: Stones Invest

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094