23948sdkhjf

Jysk byggerimesse Skandinaviens største

Om fire måneder lyder startskuddet til den jyske messe Byggeri 2008 i Fredericia Messecenter, og forventningerne er store. Det ser nemlig ud til, at Byggeri 2008 ikke alene bliver Danmarks største, men faktisk også Skandinaviens største, fagmesse for byggevarer.
Byggeri 2008, fagmesse for byggevarer, finder sted i perioden 26. til 29. februar 2008, og allerede nu tæller udstillerlisten 250 førende leverandører af byggevarer. Der er kun få ledige stande tilbage i Fredericia Messecenter, der lægger hus til den 32.000 m2 store messe.

Størrelsen og antallet af udstillere gør, at man allerede nu kan konstatere, at messen bliver den største af sin slags i Skandinavien.

- Vi glæder os naturligvis over den overvældende interesse fra udstillerne. Vi havde ikke regnet med så hurtigt at slå udstillerrekorden fra Byggeri 2006, men det er allerede nu en realitet. Det vidner om stor optimisme i byggeriet, og det er da også den melding, vi får fra tømmerhandlere over hele landet, siger adm. direktør Palle Thomsen fra Trælasthandlerunionen TUN til ErhvervsBladet. TUN arrangerer Byggeri-messen sammen med Danske Fagmesser A/S.

Messen forventes at trække op mod 30.000 fagfolk over de fire messedage.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094