23948sdkhjf

Nyt byggeri uden stikkontakter

De studerende på HA UK på Syddansk Universitet lider under fænomenet ”Manglende stikkontakter” i deres sprit-nye undervisningsfaciliteter Alsion i Sønderborg. Nu udarbejdes en mangleliste, der skal overdrages entreprenøren.
I september måned kunne de studerende på HA UK på Syddansk Universitet flytte ind på Alsion – de splinternye universitetsbygninger i Sønderborg.

Det har nu vist sig, at byggeriet ikke har taget højde for den teknologi-baserede undervisning, hvilket betyder, at der i hvert klasseværelse kun findes få stik-kontakter, selvom samtlige studerende er udstyret med en bærbar pc'er – og dermed har brug for strøm på et givet tidspunkt i løbet af dagen. Nu har lærere og studerende investeret i kabeltromler med ekstra ledning og ekstra stikkontakter.

De studerende har siden indflytningen i Alsion registreret fejl og mangler ved byggeriet og nu afleveret en mangelliste til campuschef Per Boisen. De manglende stikkontakter er tilsyneladende ikke eneste punkt på listen.

– Bygningen har mangler, som entreprenøren skal udbedre. Jeg har bedt alle medarbejdere om at udarbejde en liste over manglerne, og de lister er vi ved at gennemgå nu. Det er så en diskussion om, hvornår tingene er en mangel eller et ønske. Hvis det er et ønske er det vores eget budget, og så kan det godt tage noget tid, forklarer campuschef Per Boisen til avisen.

Kilde: Jydskevestkysten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094