23948sdkhjf

Isoleringen fylder ingenting

Allergi- og miljøvenligt isoleringsprodukt med minimal tykkelse og høj isoleringsevne sparer på energien.
Korrekt isolering betyder stop for varmestråling, varmeledning og varmekonvektion. Og her går et nyt refleksivt, franskproduceret isoleringsprodukt "Airflex", der består af to aluminiumsfolier med et mellemlag af polyethylen, ind og dækker alle områder. Samtidig reduceres luftfugtigheden i rummene, hvilket betyder et nedsat energiforbrug om vinteren.

Refleksiv isolering har været brugt i udlandet i mere end 30 år og stammer oprindeligt fra rum- og flyindustrien, hvor kravene til minimal tykkelse og vægt samtidig med en høj isoleringsevne betyder, at man ikke kan anvende traditionel masseisolation.

Isolering overalt
Airflex, som kun er 10 mm tykt og monteres nemt med simpelt værktøj, som hobbykniv og hæfteklammer, benyttes inden for bolig- og erhvervsbyggeri, landbrug, industri, transport, militær, skibsbygning og luftfart. Og det kan anvendes på alle former og installationsenheder uden at knække eller smuldre, hvor det smyger sig let omkring bjælker, rør, ophæng m.m. For at opnå den fulde effekt skal isoleringen installeres med en luftspalte på 10 mm på begge sider, men det kan også indstøbes i f.eks. betongulv eller anvendes under trægulve. Aluminiumsfolien, som er 100 % vandtæt, fungerer samtidig som dampspærre. Og ved anvendelse i tagkonstruktioner tjener den også som undertag.

Ved renoveringsopgaver, hvor der er meget lidt plads til rådighed, f.eks. i tagrum, kan der grundet produktets minimale tykkelse, let isoleres mellem spærene. Airflex isolerer yderligere for kuldebroer, hvor materialet monteres med hæfteklammer direkte på f.eks. et lægteskelet i hele baner, hvorefter den afsluttende indvendige beklædning sømmes udenpå, i modsætning til konventionel isolering, hvor der isoleres imellem lægterne.

Allergi- og miljøvenligt
Støv og kløe forbindes ofte med isolering, men med det nye isoleringsprodukt, som er allergi- og miljøvenligt og nemt kan bortskaffes sammen med normalt affald, er problemet en saga blot. Og produktet, som er modstandsdygtigt overfor skadedyr, insekter, mug, opløsningsmidler, olie- og tjæreprodukter, forbliver konstant i hele dets "levetid".

Airflex importeres og forhandles af firmaet AdFlexion.

Kilde: Adflexion

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.271