23948sdkhjf

Kortlægning af asbest i Danmark

En arbejdsgruppe bestående af Arbejdstilsynet og arbejdsmarkedets parter har netop offentliggjort en rapport om asbestsituationen i Danmark. Det fremgår blandt andet, at man ønsker en kortlægning af asbestsituationen i den danske bygningsmasse.
En arbejdsgruppe, bestående af bl.a Arbejdstilsynet og arbejdsmarkedets parter, skal sørge for, at de i 2007 igangsatte asbestaktiviteter forløber som planlagt. Gruppen har netop udarbejdet en rapport, der foreslår, at man, udover de allerede igangværende aktiviter, supplerer med tre nye initiativer, der lyder som følger:

- En forstærket information om asbest - ikke mindst i forhold til de nye generationer på arbejdsmarkedet.
- Et overblik over den aktuelle asbestsituation i bygningsmassen i Danmark i form af et slags ”Asbest-Danmarkskort”.
- En forstærket myndighedskoordinering, som skal sikre en ensartet og sammenhængende tilgang til den danske indsats på asbestområdet.

- Sammen med de tre yderligere supplerende initiativer, som nu sættes i gang, herunder etablering af et ”Asbest-Danmarkskort”, finder jeg, at vi på den bedst mulige måde har sikret et fremadrettet, forstærket fokus på asbestområdet, siger beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen, der står bag det generelle asbestinitiativ.

Kilde: Byggeplads.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094