23948sdkhjf

Enemærke & Petersen med AV Andersens kompetencer

Enemærke & Petersen a/s deltager aktivt i reorganiseringen af aktiviteter fra det kendte murerfirma AV Andersen under MT Højgaard ved at integrere tre store forretningsområder og en række gode medarbejdere i sin egen organisation, fortrinsvis under forretningsområdet Bygningsvedligehold, som har base på Smedeland i Glostrup.
AV Andersen har gennem næsten 100 år stået for noget af det ypperligste inden for murerfaget, og medvirket til både restaurering og renovering af en række af landets bevaringsværdige og fredede bygningsværker.

Udviklingen har medført, at det pr. den 1. november 2007 har vist sig hensigtsmæssigt at overføre en del af AV Andersens aktiviteter: service, restaurering og renovering til Enemærke & Petersen a/s. Aktiviteterne omkring Sv. E. Larsen facadeisolering overføres til Anlægsdivisionen/betonrenovering i MT Højgaard a/s. På denne måde kan man fastholde så mange medarbejdere som muligt, med deres ekspertise, erfaring og gode renommé.

Man har valgt at sætte fokus på at integrere og videreudvikle service og restaurering i tæt samarbejde med Enemærke & Petersen a/s’ nye division for Bygningsvedligehold på Smedeland i Glostrup. Og det er til stor glæde for de berørte, flere end 50 medarbejdere fra AV Andersen, som dermed får mulighed for at fortsætte deres gode arbejde.

Opgaver føres videre
Det er Enemærke & Petersen a/s’ mål, at alle igangværende byggeaktiviteter føres videre uændret, med de samme folk og som aftalt – bare med et andet navn på kontrakten. Virksomheden har skrevet til alle bygherrer, fortalt om situationen og tilbudt, at opgaverne videreføres som aftalt, blot med Enemærke & Petersen a/s som entreprenør. Og det håber man naturligvis, at alle siger ja til.

Et integrations- og udviklingsprojekt
Fra Enemærke & Petersen a/s’side er der søsat et forløb, som sigter på at integrere de kommende nye kolleger så godt som muligt:

- AV Andersen har jo, på samme måde som Enemærke & Petersen a/s, et renommé for godt håndværk. Og der er en stærk medarbejderkultur, et godt sammenhold og masser af dygtige medarbejdere i firmaet, siger salgs- og marketingchef hos Enemærke & Petersen a/s Bjerne Andersen og fortsætter:

- Vi har valgt at betragte det som et integrations- og udviklingsprojekt, hvor vi skal sørge for at integrere de kommende medarbejdere hurtigst muligt. Vi får nogle fagligt meget kompetente medarbejdere, og en kundeportefølje, som er unik, og det skal vi naturligvis arbejde på at udvikle og få det bedste ud af.

Kilde: Enemærke & Petersen A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156