23948sdkhjf

Varm luft fra Rosenberg Ventilation

Den fynske virksomhed Rosenberg Ventilation har specialiseret sig i genbrug – af varme vel at mærke. Det betyder, at man med et ventilationsanlæg fra Rosenberg kan genbruge 70 – 80% af en virksomheds varme og give at elregningen et gok i nøden.
Rosenberg Ventilation har eksisteret siden 1990, og siden de første leverancer af udsugningsanlæg til møbelfabrikker og savværker er der løbet meget vand under broen. I dag er virksomheden specialist indenfor industriventilation, spånsugning, centralstøvsug, aspiration og boligventilation.

Især Rosenbergs ventilationsløsninger er efterspurgte, da genvinding af 70 – 80 % af varme, giver et mindre energiforbrug.

Industri- og boligventilation
Hvad enten der er tale om industriventilation eller boligventilation går Rosenberg ind for genbrug. En ventilationsløsning fra Rosenberg genbruger godt 80% af en virksomheds varme og godt 95% af den varme i boligen, man allerede har betalt for én gang.

Udover at spare penge kan man med en god ventilationsløsning også vinke farvel til husstøvmider, allergi, svamp og råd. Rosenberg kan fjerne unødig fugt og 60% af støvet i ens bolig.

Kundens produktionscyklus afgørende for installationen
Når Rosenberg Ventilation rykker ud for at installere en udsugnings- og ventilationsløsning i de danske virksomheder tages der stor hensyn til kundens produktionscyklus. Direktør Per Rosenberg fortæller at hensynet tages, da man ikke ønsker at påføre kunden unødige udgifter i forbindelse med installering og servicering.

Det er ikke blot de fynske virksomheder, der nyder godt af Rosenbergs produkter og ekspertise, da virksomheden leverer ventilation til hele Danmark.

Gazellen Rosenberg Ventilation
Rosenberg Ventilation er i 2007 blevet udnævnt som gazelle af Dagbladet Børsen og Jyske Bank.

De ansatte i virksomheden har formået at skabe en vækst på 210,7% og dermed indtage en 44. plads på listen over de 2000 danske gazeller. Det er især de lave omkostninger til husleje m.m., der har gjort det muligt for virksomheden at sælge sine produkter til lave, konkurrencedygtige priser samt en trofast kundeskare gennem de sidste 17 år, der er skyld i den voldsomme vækst og en stigende omsætning.

Læs mere om Rosenberg Ventilation på virksomhedens hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094