23948sdkhjf

Altanbygger vinder innovationspris

De kundetilpassede altaner til etageejendomme fra Sorø-firmaet Altan.dk er blevet belønnet med innovations- og samarbejdsprisen fra ByggematerialeBranchen.
På Byggematerialebranchens Årsdag modtog direktør Peter Knudsen på vegne af alle medarbejderne i Altan.dk A/S branchens årlige pris for it-værktøjet ”Altanbyggeren”.

Ny type altanbyggeri
Altan.dk har formået på en helt ny måde at samle altanbyggeri i en industriel proces, hvor der alligevel er plads til at kunderne selv konfigurerer deres egen løsning.

Ved hjælp af det nyudviklet it-værktøj "Altanbyggeren" finder Altan.dks sælger sammen med kunden den individuelle løsning, og kunden skal ikke i kontakt med andre leverandører.

- Altan.dk bærer præg af høj grad af innovation, og der er tale om gode in-ternationale afsætningsmuligheder. Firmaet får også prisen for løsnin-gens tværfaglighed, der på en ny måde involverer byggebranchens parter på tværs, siger formanden for ByggematerialeBranchen Carl Trock.

Innovations- og samarbejdsprisen
Altan.dk's administrerende direktør Peter Knudsen fik torsdag innovations- og samarbejdsprisen overrakt af Carl Trock på ByggematerialeBranchens Årsdag i Parken.

Peter Knudsen modtog også prisen i anerkendelse af, at han har drevet sin klassiske entreprenørvirksomhed frem til en moderne industriproducent.

Kilde: ByggeMaterialeBranchen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125