23948sdkhjf

Modulopbyggede betonbassiner fra Give Elementfabrik

Give Elementfabrik, der i 40 år har produceret, leveret og monteret præfabrikerede modulopbyggede letbeton-elementer til landbrug og industri, har netop indviet sit første anlæg til et dambrug bestående af betonelementer og rensningsanlæg.
Give Elementfabrik leverer ikke blot letbeton-elementer til landbruget og fiskeindustrien. Virksomheden har netop indviet sit første dambrugsanlæg bestående af betonelementer og rensningsanlæg.

Nr. Vium Dambrug er det første danske dambrug, der har sine ørreder gående i et anlæg, hvor basinnerne har bund og vægge af beton. Det betyder, at de beskyldninger om miljøforurening, der i årevis er haglet ned over de danske dambrug, nu kommer til kort. Betonbassinet fra Give Elementfabrik forhindrer nemlig overskydende foder og ekskrementer i at forurene de danske åer og vandløb.

Til det nye anlæg i Nr. Vium er der anvendt 4.000 m2 betonelementer, og Give Elementfabrik har allerede bestillinger på yderligere tre anlæg i ordrebogen. Derfor har man udviklet et helt nyt produktionsanlæg til fremstilling af standardmoduler i letbeton til dambrugene.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079