23948sdkhjf

Personlig plasterbox til håndværkere på farten

Specielt til håndværkere og andre professionelle på udearbejde har Plum A/S udviklet en lille box med plastre, som nemt kan være i værktøjskassen, handskerummet eller jakkelommen. Med miniudgaven af QuickFix er der altid et plaster ved hånden.
Håndværkere og andre professionelle, som løser opgaver ude omkring, kommer ofte ud for småuheld. En splint i fingeren, en rift på hånden, en vabel på tommeltotten. Som regel kan sagen klares med et plaster på skrammen. Men hvor er der lige et stykke plaster?

Plum A/S i Assens har udviklet en mini-udgave af sin praktiske QuickFix med plaster, som allerede findes på mange arbejdspladser. Den nye udgave af QuickFix fylder så lidt, at den er lige til at tage med i værktøjskassen, handskerummet, jakkelommen.

Den nyudviklede QuickFix til personligt brug består af en plastbox med 45 enkeltpakkede plastre i størrelsen 72 x 25 mm. En enkel og effektiv filial af førstehjælpskassen og den store QuickFix, hvis uheldet er ude, når man er ude…eller hjemme.

Marketingchef Ninette Jensen hos Plum A/S fortæller, at QuickFix til arbejdspladser er blevet en stor succes. Boxen med 90 plastre hænges synligt op på nemt tilgængelige steder, hvor den fungerer som lynhurtig mini-førstehjælp.

- Derfor var det naturligt at arbejde videre med konceptet, så det i praksis er muligt at have plastre med over alt, hvor der kan blive brug for det. Ved udviklingen af mini-udgaven af QuickFix har vi lagt vægt på, at boxen er solid og beskytter plastrene godt mod fugt og støv. Samtidig er det plastre i superkvalitet og hygienisk forpakket, der ligger i boxen, siger Ninette Jensen.

Med base i Assens har Plum A/S gennem næsten 40 år udviklet, produceret og leveret håndplejemidler til sundhedssektoren, fødevareindustrien, rengøringsbranchen, daginstitutioner, restaurationsbranchen, jern- og metalindustrien og mange andre former for service- og industrivirksomhed. Sortimentet er siden blevet udvidet med førstehjælpsprodukter til øjenskylning og nu også plastre.

Kilde: Plum A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172