23948sdkhjf

UNIMERCO kåres til "årets læreplads"

UNIMERCO i Sunds er blevet kåret itl "Årets Læreplads" i Uddannelsescenter Hernings geografiske område. Det er er fire lærlinge, der har indstillet virksomheden til den fornemme titel.
UNIMERCO er indstillet til ’Årets Læreplads’ af industriteknikerlærlingene: Tharanan Ramanathasarma, Josue Cordova og Michael Vestergaard samt mediegrafikerelev Jakob Kristensen.

De fire lærlinge peger alle i indstillingerne på, at får de samme typer opgaver som deres uddannede kolleger, og at der er en god tone og et godt arbejdsklima på UNIMERCO.

I det hele taget lægger lærlingene vægt på, at de på de fleste måder er ligestillede med deres øvrige kolleger.

UNIMERCO er kåret af et dommerpanel fra Uddannelsescenter Herning bestående af direktør John Egebjerg, bestyrelsesmedlem Egon Nykjær, elevrådsrepræsentant Ulrich von Blücher og vejlednings- og markedsføringschef Kirsten Sand.

I 2000 kårede elever på Danmarks Tekniske Skoler for første gang Årets Læreplads. Initiativet blev taget af Foreningen af Skoleledere ved de tekniske skoler, og nu er begivenheden blevet en tradition. Der kåres en lokal vinder i alle de tekniske skolers lokalområder samt en national vinder. De lokale vindere går videre til den nationale konkurrence, hvor vinderen kåres den 26. november på Christiansborg.


Kilde: Unimerco

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094