23948sdkhjf

Lacoya – ny dansk vinduesproducent

Danske vinduesproducenter satser som oftest på det danske marked først. Det er dog ikke tilfældet for den nye vindues- og dørfabrik med navnet Lacoya Windows & Door Solutions. De satser internationalt fra starten af. På Interbuild præsenterede virksomheden sit hovedprodukt: en foldevæg i eksotisk træ.
Lacoya Windows & Door Solutions fra Langeskov på Fyn er ny i branchen og satser på det internationale marked fra starten af.

Bag Lacoya står Henrik Brunsø, adm. direktør, Lars Holm Jørgensen og Henning Øris Jensen, der alle er erfarne herrer fra vinduesbranchen. Erfaringen har medført, at der kun er brugt et halvt års tid på udvikling og testning inden etablering af selve virksomheden. Der er dog ikke gået på kompromis med noget, understreger Henrik Brunsø overfor Byggeeksport.

På Interbuild i Birmingham i sidste uge stod virksomheden frem for første gang og præsenterede sit hovedprodukt: en foldevæg i eksotisk træ. Virksomhedens vinduer og døre var blevet hjemme i Langeskov, da man ønskede at medbringe et produkt så markant anderledes i forhold til det resten af markedet kan tilbyde.

Foldevæggen kan blive op til seks meter lang, leveres i fire forskellige typer træ med fingerskarrede og patentanmeldte dobbelttætte karme og rammer, der sikrer en meget tæt og vridningsstabil foldevæg.

Læs mere om virksomheden på www.lacoya.dk

Kilde: Byggeeksport

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109