23948sdkhjf

Farven grå på den politiske dagorden

I forbindelse med opførelsen af JDL Byg’s nye fabriksanlæg i Kærup Erhvervspark er farven grå kommet på den politiske dagsorden. Nuancen har nemlig været i strid med den foreskrevne for området.
Gråkjær A/S er i gang med at opføre JDL Byg’s nye fabriksanlæg i Kærup Erhvervspark. Byggeriet har nu taget en drejning og er ganske ufrivilligt kommet på den politiske dagsorden. Det skyldes den grå farve facaden har. Den er nemlig nuancer mørkere end den foreskrevne lysegrå for området.

Ringsted Kommunes lokalpolitiske system har dog lige slået fast, at farven godt må være en nuance eller to mørkere end den den lysegrå, man først havde valgt. Den udmelding kommer efter at kommunens tekniske Forvaltning har krævet en klar politisk melding.

Baggrunden for den pudsige grå-nuance-diskussion kommer efter, at JDK Byg har ønsket at opføre sit nye domicil i betonelementer i en lidt mørkere farve en den foreskrevne lysegrå hvilende på en sort betonsokkel.

I Ringsted kommune findes der midlertid en lokalplan, der påbyder lysere farver. Men da JDL Byg havde bestilt elementerne i den mørkere farve, måtte man søge om dispensation.

Det har Byplan- og Boligudvalget således overvejet og har i enighed besluttet, at en nuance eller to ikke skal skille kommunen og JDL Byg ad.

Ogdet til trods for at forvaltningen gerne så, at kravet om lysegråt ikke blev fraveget.


Kilde: Frederiksborg Amts Avis

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096