23948sdkhjf

Danmarks nordligste drive-in tømmerhandel

Bauhaus er lige nu ved at opføre nyt byggevarehus i Hjørring. Det nye Bauhaus bliver på 13.500 kvadratmeter og bliver Danmarks nordligste byggevarehus med drive in-tømmerhandel.
Det nye Bauhaus kommer til at ligge på Frederikshavnsvej i Hjørring og bliver nabo til det et år gamle butikscenter, der blandt andet huser Punkt 1 og Idémøbler, og som allerede er en succes blandt byens handlende. Opførelsen af byggevarehuset er allerede i gang, og Bauhaus forventer at kunne byde de første kunder velkommen i slutningen af 2008.

- Vi er ved at bygge vores 13. byggevarehus i Randers, og med Bauhaus i Hjørring kommer vi til også at dække det nordligste af Danmark, siger administrerende direktør i Bauhaus Mads Jørgensen.

Danmarks nordligste drive in-tømmerhandel
Med det nye byggevarehus får Hjørring landets nordligste drive in-tømmerhandel. Drive in forbindes oftest med fast food eller biografer, men i det nye Bauhaus får kunderne til næste år mulighed for at køre helt ind i lagerområdet og læsse varer direkte ind i bilen.

I drive in-området findes materialer, som ellers kan være besværlige for kunderne at få med sig hjem. Blandt andet cement, tagplader, døre og vinduer.

- Vores drive in-koncept er allerede en stor succes i både Århus, Herning og København, og vi glæder os til at byde de nordjyske kunder indenfor. Vi forventer, at de vil blive lige så vilde med konceptet som kunderne i resten af landet, forklarer Mads Jørgensen.

Bauhaus i Hjørring kommer til at ligge på samme grund som butikscentret på Frederikshavnsvej, der ejes af HP Entreprise, Punkt 1 og Idémøbler. HP Entreprise har i et tæt samarbejde med de to detailforretninger stået for både projektudvikling og opførelse af det eksisterende center, samt udvikling og opførelse af den nye Bauhaus Drive-in i tæt samarbejde med Bauhaus.

Kilde: HP Entreprise

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094