23948sdkhjf

10 millioner til Jyllands første vand- og sundhedshus

Lokale- og Anlægsfondenhar været med til at udvikle planerne for et moderne vand- og sundhedshus på 6000 m² i Herning. Nu har fonden også valgt at støtte projektet med 10 mio. kr. plus et lån på 7,5 mio. kr.
Herning Kommune vil sandsynligvis få et 6000 m² stort mekka for vandkultur og sundhed. Lokale- og Anlægsfondens bestyrelse har netop besluttet at støtte planerne om at opføre et vand- og sundhedshus i Herning med 10 mio. kr. samt et lån på 7,5 mio. kr., og dermed er projektet kommet et stort skridt nærmere en realisering. Lokale- og Anlægsfonden har i forvejen samarbejdet tæt med Herning Kommune om planerne for det store projekt.
Vand og sundhedshuset vil blive en unik blanding af et vandkulturhus med en række bassiner lige fra lavvandede børnebassiner til et springbassin og et rundt bassin med en 85 meters bane. To wellness-afdelinger med saunaer, varme og kolde bade med og uden bobler, fitnessafdeling, et område til moderne træningskultur og bløde bevægelsesformer og en unik aktivitetssal, der både kan byde på et almindeligt idrætsgulv eller et underlag med sand! Desuden vil tagfladen på 1.500 m² blive inddraget med aktiviteter som udendørs gymnastikredskaber og en puttinggreen.

Aktiviteterne i huset fordeler sig i fire etager plus fuld udnyttelse af tagarealerne. Husets arkitektur skaber et særligt stemningsforløb med et højt aktivitetsniveau med intens stemning i den ene og en rolig og mediativ stemning i den anden. Ved husets indgang og ud til facaden ligger udspringsbassinet som en visuel og aktivitetsmæssig velkomst.

Kilde: Lokale- og Anlægsfonden - www.loa-fonden.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094