23948sdkhjf

Lemvigh-Müller og Sanistål kæmper om A & O Johansen

Under forudsætning af konkurrencemyndighedernes godkendelse har J-F. Lemvigh-Müller Holding A/S pr. 7. november 2007 købt samtlige A-aktier i det børsnoterede selskab Brødrene A & O Johansen A/S. Opkøbet kommer efter konkurrenten Sanistål tidligere på året opkøbte en større aktiepost i Brødrene A & O Johansen.
- Erhvervelsen af A-aktierne i AO sker som et led i koncernens overordnede strategi, hvor vi ønsker at styrke VVS- og VA-området med det formål at udbygge vores samlede position som Danmarks førende stål- og teknikgrossist, udtaler administrerende direktør Christian Lemvigh-Müller, og supplerer:

- Der er tale om en god pris, men det er også et godt selskab. AO er en veldrevet og professionel virksomhed, som har udviklet sig meget positivt i de seneste år, og vi er særdeles glade for, at vi har fået muligheden for at overtage den bestemmende indflydelse i selskabet. Den kommende periode vil vise, hvor mange B-aktionærer, der ønsker at tage imod købstilbudet.

Opkøbet kommer efter konkurrenten Sanistål tidligere på året opkøbte en større aktiepost i Brødrene A & O Johansen. Opkøbet er desuden betinget af bestyrelsens godkendelse.

Se Lemvigh-Müllers profil på Building Supply her.
Se Saniståls profil på Building Supply her.


Kilde: Lemvigh-Müller

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11