23948sdkhjf

Dansk Byggeri: Og så videre

Dansk Byggeri ser frem til, at det reformarbejde som blev afbrudt af valgkampen hurtigst muligt genoptages. Det handler især om velfærdens rammer, arbejdskraft, energihandlingsplanen og om udbygning af infrastrukturen. Valgresultatet åbner i øvrigt god mulighed for skattelettelser
- Valgresultatet giver baggrund for hurtigt at komme i gang med det nødvendige arbejde. Erhvervslivet har brug for arbejdskraft og beskæftigelsesministeren har en plan. Lad os få den søsat. Kvalitetsreformen lægger op til et løft af kvaliteten af de offentlige bygninger. Det er der også brug for. Og så kan det ikke gå hurtigt nok med at få energihandlingsplanen gennemført og med at få realiseret ambitiøse målsætninger for investeringer i vores veje og baner, siger direktør Jens Klarskov, Dansk Byggeri, oven på et valgresultat, der ikke giver regeringen anledning til at smide arbejdstøjet.

Dansk Byggeri ser den nye sammensætning af folketinget og udsigten til endnu en fuld valgperiode for Fogh Rasmussen, som et signal fra vælgerne om holde gang i reformkursen. Og Dansk Byggeri har ikke opgivet lavere skat på arbejdskraft.

- Regeringen har fået sit mandat fornyet, og det bør naturligvis føre til overvejelser om at gennemføre yderligere lettelser på skatteområdet. For erhvervslivet er det fortsat af største betydning, at der arbejdes frem mod en skattepolitik, som fremme initiativ og virkelyst, slutter Jens Klarskov.

Kilde: Dansk Byggeri - www.danskbyggeri.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094