23948sdkhjf

Direktør for murerforretning i Folketinget

Direktør Knud Kristensen fra Hornum Murer- og Entreprenørforretning er med 3.111 personlige stemmer valgt ind i Folketinget. Her skal han repræsentere de konservative.
Til daglig er Knud Kristensen direktør for Hornum Murer- og Entreprenørforretning i Aars samt næstformand i Dansk Byggeri i Nordjylland. Nu er han valgt ind i Folketinget for de konservative med 3.111 personlige stemmer.

Knud Kristensen har op til valget proklameret, at han vil fokusere på renovering af den ældre bygningsmasse i landet samt en forenkling af Arbejdstilsynets regelsæt, så ikke mindst hovedentreprenørerne får mindre at indberette.

- Derudover vil jeg gerne have et særligt fokus på kommunalområdet og miljøet. Men jeg går ind til dette arbejde med en vis portion ydmyghed og vil fremsætte mine ønsker over for gruppen, siger Knud Kristensen til Licitationen.

Knud Kristensen forventer at kunne koncentrere sig 100% om sit nye job i Folketinget, da hans medejere og medarbejdere i virksomheden sagtens kan drive den i det daglige.

Kilde: Licitationen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094