23948sdkhjf

Byggesvindler igen på banen

Finn Rosmeissl, der har snydt gud og hver mand inden for byggebranchen, og som i foråret blev idømt 3 års fængsel og frakendt retten til at drive virksomhed, huserer stadig. Det er altså hverken lykkedes for SKAT eller polititet at stoppe manden bag Gislev Huset.
Finn Rosmeissl snød i sagen om Gislev Huset en stribe fynske nybyggere. I foråret blev han idømt 3 års fængsel og frakendt retten til at drive virksomhed. I sommer hentede han litauiske byggearbejdere til Danmark og samtidig åbnede han gennem opkøbet af byggevirksomheden JPM Byg A/S en konto hos Bygma og snød dem for godt en kvart million. Vesterbo Huse ved Hørning har 80.000 kr. til gode hos Finn Rosmeissl.

Senest har han lænset Lemvig Autohus for millioner. Men både SKAT og politiet kommer til kort overfor svindleren, der, når regningen skal betales, er over alle bjerge. Desuden anvender Finn Rosmeissl stråmænd, der er umulige at tjekke.

- Vi har ikke mulighed for at skygge dem, og vi kan ikke tjekke alle håndværkere, som starter et firma. Men vi går ind i en sag, når vi får besked fra politiet, siger skatterevisor Bjarne Christiansen fra Odense Skattecenter.

Fyens Stiftstidende har uden held søgt at få en kommentar fra Finn Rossmeissl, der altså, trods fængselsdom og forbudet mod at drive forretning, stadig huserer.

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094