23948sdkhjf

MSH Huse blomstrer nær motorvej

En placering tæt ved motorvejen har gjort det langt mere fordelagtigt at drive forretning for MSH Huse. Med motorvejen i baghaven og en placering midt i Danmark ved Løsning og Hedensted kan virksomheden inden for få timer nå hele Danmark.
Hos MSH Huse har man oplevet ,at logistik, transport, de daglige opgaver og ikke mindst tiltrækningen af kvalificeret arbejdskraft er blevet nemmere med den nye beliggenhed i Løsning nær Hedensted - klods op af motorvejen.

- Vores nuværende beliggenhed gør, at vi med en kørsel på to en halv time kan komme rundt i det meste af Danmark. Det er også nemt at tiltrække højt uddannede medarbejdere, fordi vi ligger, hvor vi gør, og med beliggenheden giver det også medarbejderne en positiv oplevelse, at så mange ser vores navn i dagligdagen, siger direktør Morten Egeriis-Maj til Magasinet Byggeriet fra Dansk Byggeri.

MSH Huse udbyder helårs- og fritidshuse i træ og vil med tiden samle produktionen på den nye centrale beliggenhed. Foreløbigt har man produktion i Jels, udstillingspladser ved Messecenter Herning og Bella Center.

Produktionen i Rødding er flyttet til Løsning, og i løbet af første kvartal af 2008 følger produktionen i Jels efter.

Kilde: Magasinet Byggeriet - Dansk Byggeri

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078