23948sdkhjf

Jakobsen & Blindkilde A/S flytter til nyt firmadomicil

Jakobsen og Blindkilde A/S, der i dag har til huse på Rødebrovej 5 i Linde ved Struer, køber nyt domicil på Drejervej 28 i Aulum, der ligger midt imellem Holstebro og Herning i Herning Kommune.
Virksomheden har oplevet stor vækst de senere år, og de eksisterende rammer er for længst blevet for små og utidssvarende.

Jakobsen og Blindkilde A/S er lige nu i fuld gang med mange spændende projekter, herunder at opføre en helt ny fabrik i hovedentreprise til fremstilling af vingeforme for Vestas i Lem, en ny betonelementfabrik som underentreprenør i fagentreprise til SE Beton i Støvring og Sort Sol for Kuben på Rømø. Sort Sol er et projekt med eksklusive og arkitektoniske spændende helårshuse.

Jakobsen & Blindkilde A/S har derfor længe søgt efter et nyt domicil, der kan opfylde behovet for større og bedre lokaler. I en hverdag med et stort aktivitetsniveau er det vigtigt, at vi kan tilbyde vore medarbejdere optimale forhold. Men en mere central beliggenhed er også vigtig både i forhold til kunder og tiltrækning af nye kvalificerede medarbejdere. Samtidig har virksomheden lagt afgørende vægt på alle medarbejdere kan flytte med til det nye domicil.

Jakobsen & Blindkilde er stolte over at alle krav bliver opfyldt med købet af det nye firmadomicil i Aulum.

De nye lokaler kommer til at rumme ca. 500 m² administration og 2700 m² værksted og lager.

Jakobsen & Blindkilde A/S udfører opgaver overalt i Danmark, og med en placering i Aulum ligger man derfor mere centralt og logistisk set bedre geografisk placeret.

Jakobsen & Blindkilde A/S overtager bygningerne den 1. februar 2008 og forventer efter en ombygning at flytte ind den 1. maj 2008.


Kilde: Jacobsen & Blindkilde A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08