23948sdkhjf

Rockwool's rapport for 3. kvartal 2007

Rockwool koncernen opnåede en omsætning ultimo i 3. kvartal på 10.296 mio. kr., hvilket svarer til en fremgang på 25 % i forhold til samme periode sidste år. Inden for isoleringsområdet steg omsætningen inklusiv internt salg med 24 % til 9,730 mio. kr.
Rockwool koncernen opnåede en omsætning ultimo i 3. kvartal på 10.296 mio. kr., hvilket svarer til en fremgang på 25 % i forhold til samme periode sidste år. Den positive effekt af de forøgede salgspriser sås på alle markeder. Inflationen i 3. kvartal viste en stigende trend, specielt for råmaterialer og energi.

Inden for isoleringsområdet steg omsætningen inklusiv internt salg med 24 % til 9,730 mio. kr. Den eksterne omsætning steg med 27 %.

Omsætningen i Systems Division steg med 16 % til 1.320 mio. kr.

Resultatet efter minoritetsinteresser for 3. kvartal blev 1.414 mio. kr. hvilket er 893 mio. kr. højere end samme periode sidste år, svarende til en stigning på 171 %.

Forventninger til 2007
Efter et optimistisk første halvår hvor koncernen hverken kunne imødekomme kundernes be-hov eller opbygge de planlagte lagre, er alle markeder nu tilbage til en mere normal situation som forventes at fortsætte i 4. kvartal 2007. Balancen mellem udbud og efterspørgsel er blevet genskabt hvilket muliggør genopbygning af lagrene med henblik på sikring af en bedre ser-vice i den kommende periode.

Den nye green field fabrik i Kroatien som er udstyret med den nyeste teknologi, påbegyndte som forventet produktion den 17. september og overholder alle krav i miljøgodkendelsen.

På grund af koncernens relativt høje markedsandel inden for de segmenter der klarer sig godt så som erhvervsbyggeri, teknisk isolering og OEM, er koncernen mindre påvirket af faldet inden for nyt boligbyggeri end resten af branchen.

Vores forventninger til 2007 er uændrede med en omsætningsfremgang på 22 %, et resultat efter minoritetsinteresser på 1,9 mia. kr. og et investeringsniveau på 1,5 mia. kr.

Kilde: Rockwool International A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096