23948sdkhjf

Alumeco sikrer professionel rådgivning til byggebranchen

Alucobond bliver fremover en del af Alumeco, og det er ikke bare selve produktet, sandwichpladerne fra ALCAN, der fremover bliver en del af den nye konstellation. Også de personlige kompetencer flytter med over i nyt regi.
Sandwichplader af aluminium har vist sig som et både fleksibelt, moderne og populært valg. Også i Danmark, hvor Alucobond har været leverandør og sparringspartner for arkitekter, entreprenører og bygherrer på brugen af Alucobond og Alucoreplader. Den funktion styrkes yderligere, når Alucobond bliver en del af Alumeco.

Ikke bare selve produktet, sandwichpladerne fra ALCAN, bliver fremover en del af den nye konstellation. Også de personlige kompetencer flytter med over i nyt regi.

Det vil først og fremmest sige:

- Et stort og professionelt engagement i samarbejdet med kunden.
- En fleksibel service med hurtig levering af plader.
- Stor erfaring som rådgiver, sparringspartner og leverandør.

Salgschef Jakob Jespersen, Alumeco A/S:

- Med Alucobond og Alucore får vi ikke bare udvidet vores eget sortiment med de populære sandwichplader. Vi får også med ansættelsen af Niels Rensborg tilført vores setup en meget stor erfaring på området og markedet. Niels har et enormt kendskab til produktet og dets muligheder. Det har en bred kreds af arkitekter, bygherrer, entreprenører, ingeniører osv. haft stor glæde af. Det får de også fremover, hvor Niels og kunderne samtidig kan få glæde af vores styrker på kvalitet, levering, logistik og servicering af kunderne.

Det er en stor fordel for kunderne, hvis Niels Rensborg og Alumeco allerede tidligt kommer med i planlægningen af byggerier. Det giver den bedste mulighed for at bistå med farvekort, produktprøver, detaljerede tekniske informationer og en individuel rådgivning omkring et konkret projekt.

Det handler om at imødekomme ønsker, ideer og forventninger hos kunden til produktets anvendelse. Både så der er tale om den rette løsning rent æstetisk og arkitektonisk, teknisk og praktisk – og økonomisk.

www.alucobond.dk/ er der mulighed for at se danske eksempler på byggerier, hvor Alucobond plader har været anvendt.

Kilde: Alumeco

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094