23948sdkhjf

XL-Byg’s håndværkermesse – et tilløbsstykke

Den skaldede kok, Jan Gintberg, Fede Finn & The Funny Boyz, Timbershow samt 160 udstillende leverandører var, hvad de besøgende og Building Supply’s nyhedsredaktør mødte, da de i sidste uge trådte ind over dørtærsklen i Fredericia Messecenter til XL-Byg’s håndværkermesse. Målet med messen var at skabe relationer mellem kunder og leverandører.
XL-Byg afholdte i sidste uge håndværkermesse i Fredericia Messecenter. Desværre for offentligheden var det ikke alle og enhver, der havde adgang til de mange udstillere og XL-Byg’s storstilede tiltag for at skabe gode relationer mellem leverandører og kunder.

Leverandører, Kunder & XL-Byg
XL-Byg havde med messen givet både sine leverandører og kunder en enestående chance for at mødes – ganske uformelt – for at sætte ansigt på og muligvis gøre en god handel. De mange besøgende var nemlig kunder, inviteret af XL-Byg-butikker og Proffcentre landet over.

160 af XL-Byg’s største leverandører deltog på messen, heriblandt Unimerco, NKT Fasteners, Timberman, Rockwool og Pergo, i håbet om at stå ansigt til ansigt med de aftagere, der normalt køber deres byggematerialer gennem XL-Byg.

XL-Byg & Materiale-Containeren
Leverandører gør det ikke alene og derfor havde XL-Byg også selv en stand på messen, hvor man især promoverede det nye tiltag ”Materiale-Containeren”. Materiale-Containeren er et færdigt lager, der leveres direkte på byggepladsen, indeholdende de byggematerialer og værktøjer den pågældende entreprenør eller håndværker måtte have brug for. Og når lageret slipper op, så kommer XL-Byg og fylder op på hylderne igen. Materiale-Containeren var populær på messen og allerede halvvejs gennem messedagen havde XL-Byg solgt 10 stk.

Håndværkermesse 2008 eller?
Building Supply’s nyhedsredaktør fulgtes rundt på messen med marketingschef Alice Monberg, der allerede midt-eftermiddag var tilfreds med dagen, men om der kommer en håndværkermesse i XL-Byg's regi i 2008 er uvist.

- Målet er jo at skabe relationer, og at folk skal have det sjovt. Vi evaluerer på det hele bagefter, og ud fra det vurderer vi, hvorvidt vi vil gentage successen, fortæller hun til Building Supply.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095