23948sdkhjf

NCC fyrer 50 funktionærer

NCC venter en halvering af omsætningen inden for enfamiliehuse i 2008 og planlægger i øjeblikket at afskedige 50 medarbejdere i sin typehusdivision. Samtidig tilpasses antallet af timelønnede.
NCC Enfamiliehuse A/S skærer ned på sine aktiviteter, da man forventer et fald i omsætningen af netop enfamiliehuse til næste år.

Derfor fyres 50 funktionærer ud af 150 i divisionen, samtidig med at antallet af timelønnede også tilpasses situationen.

Det forventede dyk i omsætningen kommer til at ligge i omegnen af 400 mio. kr., hvilket svarer til 50% af den samlede omsætning i divisionen.

- Med det salg, jeg har set i de seneste 12 måneder, vil jeg ikke sidde og vente på, at tingene retter sig. Salget
går dårligere og dårligere, forklarer Henrik Krabbe, der er koncerndirektør inden for både økonomi og enfamiliehuse.

Henrik Krabbe sidder i dag med ansvaret for NCC Construction A/S og en omsætning på 1,5 mia. kr. i år. Efter overtagelsen af chefstolen efter Steffen Baungaard, har han iværksat en forandringsproces, der både kræver fyringer og omstruktureringer.

Sidste år var der i NCC Enfamiliehuse et underskud på 20 mio. kr.

Omstruktureringen af NCC betyder blandt andet, at NCC vil tilbyde deres tre forskellige brands overalt i landet, således at OC Huse, Holmbo Huse og Bülow & Nielsen fremover stiller op under NCC’s navn, mens deres produktserier bevarer deres egne navne.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126