23948sdkhjf

Base Erhverv ekspanderer på Sjælland

Den jyske entreprenør har slået dørene op i Køge.
Base Erhverv er efterhånden et velkendt navn i Jylland, hvor virksomheden siden 2003 har udført totalentrepriser for både store og små danske erhvervskunder.

I 2011 tog man skridtet over Storebælt med etableringen af en afdeling i Roskilde, og nu er tilstedeværelsen på Sjælland styrket med et kontor i Køge.

- Det er vores mål at få skabt en solid virksomhed på Sjælland med de helt rigtige folk og samarbejdspartnere Vi skal vækste, men ikke for enhver pris. Det er slet ikke vores facon, understreger salgschef Kasper Løvstrup Nielsen.

Det nye kontor i Køge åbnede den 1. februar i erhvervscenteret i Den Hvide By, og hos Køge Kommune glæder man sig over, at Base Erhverv har valgt at slå sig ned i byen:

- Når en virksomhed som Base Erhverv vælger at etablere sig her, er det udtryk for en ny interesse for Køge, som vi ikke tidligere har oplevet. Det er en anerkendelse af, at der er en spændende vækst på vej i vores område. Det åbner alt sammen nye muligheder for de lokale håndværksvirksomheder, siger Rasmus Holst-Sørensen, der er erhvervsservicechef i Køge Erhvervsservice.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.127